Dienstag, 22. Januar 2019

id 30639 NABÍDKA NA REALITNÍ SPOLUPRÁCI - JEDNOMĚSÍČNÍ REALITNÍ MAKLÉŘ 
http://www.konzultacni-spolecnost.cz/zakazky/id30639/?fbclid=IwAR2jJ-cDTXk8D7s15NFiCBdhzYvv5k4I4cryTfwu9wahKvDE1Jfgivg0j2g
webová-stránka


NABÍDKA NA REALITNÍ SPOLUPRÁCI - JEDNOMĚSÍČNÍ REALITNÍ MAKLÉŘ
Dobrý den,
všichni víme, jak je to dnes náročné, v realitách, ve financích atd. Jak téměř nikdo nic nechce, jak se vše zdražuje a jak každý hledá jen to pro něj nejlepší finanční řešení. A my se v tomto článku budeme zabývat konstrukcí naší realitní nabídky. Aby to nebylo tak složité, tak jednatel společnosti pan Pavel Šámal domluvil s HOME4PEOPLE spolupráci, kdy nám jde o inzerci inzerovat na profesních realitních serverech sreality a idnes, protože jedině z těchto serverů chodí klienti. Tak to prostě je. Možností přihlášení je více, třeba za 2.500,- Kč jako makléř pod nějakou kancelář, s právem na 10 inzerátů měsíčně a s podílem na provizi od 40% do 80%. A nebo to vzít jako kancelář za 9.800,- Kč měsíčně, také s právem 10-ti inzerátů měsíčně, na 80 ti inzertních serverech, ale s podílem na realitní provizi 100% a s právem si vzít pod sebe další realitní makléře, kteří by platili 2.000,- Kč měsíčně a měli by také právo na svých 10 inzerátů měsíčně na 80 inzertních serverů.

A protože naše plány jsou získávat klienty na jednotlivé stavební parcely v rámci rozprodávání větších pozemků, získávat klienty na jednotlivé apartmány na pronájem při rozprodávání celých penzionů na prodej (na horách, u vody), získávat jednotlivé klienty na téměř dostavěné byty, kdy bychom nabídli možnost platit jen 30% ceny a zbytek splácet v anuitě 25 let družstvu a po splacení si byt převést do svého osobního vlastnictví, získávat klienty na byty v rodinných domech nebo dvojedomech (tzv. Malý NEMO-TOM development na 2 parcelách) či získávat klienty na výstavby malých rodinných domů v hrubé stavbě, tak kdyby se našel vhodný pozemek, tak by se podaly inzeráty a pan inženýr Petr Toman, jednatel společnosti NEMO-TOM s.r.o. by se s klienty sešel a předal by desky s materiály pro klienta.
Ano, za klienta, který dopadne, je provize. Realitní provize se dělí mezi více lidí podle pravidel na rozdělování peněz sjednaných u notáře, kdy na každého do 8 mi řad připadá částka 7.500,- Kč. Jenže když se spojí spodní první pozice a nad ní druhá pozice, tak dohromady je částka 15.000,- Kč a to by byla odměna pro toho, kdo by si platil ten jednoměsíční příspěvek 2.500,- Kč na placenou inzerci.
Na třetí pozici obchodní manažer má 7.500,- Kč, na 4. pPozici investoři Zelených karet mají 7.500,- Kč, na 5. pozici zakladatelé družstva mají 7.500,- Kč, na 6. pozici franchisatky a franchisanti a právní mají 7.500,- Kč, na 7. pozici staří investoři systému mají 7.500,- Kč a na 8. pozici programátoři a autor systému mají 7.500,- Kč. A ještě mají 2 specialisté, jeden, který sehnal pozemek a druhý, který se podílí na sehnání kupce, třeba materiály, nebo přípravou zásilek nebo jednáním, tak mají každý po 15.000,- Kč. Je v tom tedy přesný přehled.
O penězích až na prvním místě, se říká. A téměř každý se chce seznámit předem, kdo z toho co a kolik a kdy má.
Pracujeme za realitní provize. Tedy za peníze splatné později, ale za vyšší peníze. Není to zase hodinová mzda, to je evidentní.
Spočítáme si tedy zhruba a zběžně výdělek za 1 měsíc.
Vklad na právo inzerovat a obdržení podkladů – jednorázově 2.500,- Kč (na 1 měsíc a na 10 inzerátů).
Výpis inzerátů, které by se podávaly:

01. Na byt č. 1 z výstavby 3 byty v 1 domě
02. Na byt č. 2 z výstavby 3 byty v 1 domě
03. Na byt č. 3 z výstavby 3 byty v 1 domě
04. Na byt 2+kk z výstavby byty v řadovém rodinném domě
05. Na byt 4+kk z výstavby byty v řadovém rodinném domě
06. Na byt 2+kk o výměře 52 m2 v bytovém domě
07. Na byt 3+kk o výměře 75 m2 v bytovém domě
08. Na byt 3+kk o výměře 84 m2 v bytovém domě
09. Na byt 4+1 LEA o výměře 130 m2 v bytovém domě
10. Na další 4 byty jako byly na výstavbě Vestec I. a Vestec III.

Na každý inzerát bude samozřejmě reagovat více klientů, to je známá věc. A kdyby tedy vyšel na každý jeden inzerát jen jeden klient (třeba provize by z něj byla až za 4 měsíce), tak za 10 klientů byste po 15.000,- Kč měli rovných 150.000,- Kč. Nemusí to být třeba tolik, ale mohlo by to být i více. Záleží na lokalitě a ceně atd.

Co tedy s tím? Vstřebat informace, promyslet. Provizní smlouvu si udělat a panem inženýrem Petrem Tomanem, jednatelem společnosti NEMO-TOM, s.r.o.
A dohodu o zaplacení poplatku 2.500,- Kč (cca 100 CHF) si udělat s jednatelem panem Pavlem Šámalem.
A tím budete znát oba dva jednatelé.

Výhody a nevýhody:
Nemusíte chodit do žádných kanceláří, na meetingy a školení.
Nemusíte se s reagujícími klienty scházet a něco jim vysvětlovat (to udělá pan inženýr Petr Toman při osobní schůzce).
Nemusíte telefonovat prodávajícím a přemlouvat je, že jim nabízíte realitní služby, jako to musí dělat realitní makléři v jiných realitních kanceláří.
Ale musíte finančně přispět alespoň na 1 měsíc na franchisu jako realitní makléř a zakoupit si práva alespoň na 1 měsíc inzerovat až 10 inzerátů na 80 ti inzertních serverech.
A pokud jste sám vlastníkem nějaké nemovitosti a chcete si jí sám prodat, tak si můžete inzerovat i prodej své nemovitosti a to je pro Vás výhodné.

Neděláme na Vás žádný podfuk ani nic jiného. Prostě a jednoduše Vám nabízíme to, co Vám můžeme nabídnout a splnit. A na Vás je, jestli se Vám naše nabídka líbí, nebo jestli jinde máte lepší nabídku na přivýdělek.

Vždycky jsou důležité 3 věci:
Co kdo z obou smluvních stran na začátku do vztahu co dává.
Co kdo z obou smluvních stran po dobu vztahu co dělá.
Co kdo z obou smluvních stran na konec z toho co má.

Na to si vždycky odpovězte sami. To mi kdysi někdo naučil a když se mi to hodí, tak to používám.
Já vím, je to delší článek, ale je psaný od srdce a možná, že Vás některé zaujme. A koho nezaujme, nevadí, život běží dál.
Pěkný den,
Václav ŽENÍŠEK

NAPIŠTE NÁM - KONTAKTNÍ FOMULÁŘ

http://www.konzultacni-spolecnost.cz/zakazky/id30639/

http://www.konzultacni-spolecnost.cz/zakazky/id30639/

KONTAKTNÍ FOMULÁŘ - napište nám - klikněte zde 

https://www.infoburza.eu/id30639/


ZVUK TELEFONÁT S NOVÝM SPOLUPRACOVNÍKEM 
NA REALITNÍ SPOLUPRÁCI
klikněte si

http://www.konzultacni-spolecnost.cz/zvuky/id27007/27007.mp3





2 Kommentare:

  1. Pokud hledáte pozitivní úvěrové zkušenosti bych doporučil Le_Meridian financování. Je překvapivě snadné získat dluhovou pomoc. Budete s nimi zacházeno s úctou a profesionalitou, protože mi pomohli s úvěrem také ve výši 1,9% ROI. Email Contact..info @ lemeridianfds.com
    WhatsApp ... + 19893943740

    AntwortenLöschen
  2. Hola,
    Buen día.
    Estamos escribiendo este informe para individuos, organizaciones y empresas que necesitan un préstamo especial para iniciar o establecer un negocio o para llevar a cabo un proyecto, pero el banco lo ha prohibido o su banco fue rechazado por el banco, somos individuos quienes otorgan préstamos en el rango entre EUR 5 000 y EUR 1 000 000 000 a aquellos que pueden cumplir con las condiciones de reembolso.
    Nuestra tasa de interés es del 3% anual, por lo tanto, si necesita dinero para otro
    razones, contáctenos para obtener más información a través de: nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com
    Solo personas serias y honestas.
    Gracias.
    Atentamente
    Nelson riqueza.

    AntwortenLöschen